Hrvatski Telekom d.d.

Share GENERAL INFORMATION

Croatian Telecom share capital amounts to € 1,359,742,172.00 and is divided into 78,000,000 shares without nominal value.

Shares are included in depository services of the Central Depository and Clearing Company on July 12, 2002.

Latest status of the ten largest HT share holder accounts can be found on the Central Depository and Clearing Company (search for HT-R-A ).

Trading symbol at Zagreb Stock Exchange HT
Trading symbol at Central Depository and Clearing Company HT-R-A
ISIN HRHT00RA0005
Number of issued shares 78,000,000
Nominal value per share Without nominal value
Depository Central Depository and Clearing Company
(Središnje klirinško depozitarno društvo d.d.)
Stock Exchange Zagrebačka burza
Currency
Reuters Ticker HT.ZA
Bloomberg Ticker HT CZ

Dividend

Annual dividend should stay between 50% and 100% of the net profit achieved by the company in the previous year.

Contact

Investor Relations
Hrvatski Telekom d.d
Radnička cesta 21
10000 Zagreb
Marina Bengez Sedmak
Tomislav Bajić
Telephone: + 385 1 4911 114
Fax: + 385 1 4911 115
E-mail: ir@t.ht.hr

Notification of transactions and dispositions

Treasury Share Buyback

Brinemo o vašoj privatnosti.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo vam pružili najbolje moguće online iskustvo i prilagodili sadržaj vašim interesima. Pomoću kolačića i korištenih tehnologija informacije se mogu pohraniti, obogatiti i čitati na vašem uređaju.

Klikom na "Prihvati sve" slažete se s pristupom vašem uređaju i obradom vaših podataka, stvaranjem i obradom pojedinačnih korisničkih profila na web stranicama, partnerima i uređajima te prijenosom vaših podataka trećim stranama. Vaš pristanak putem gumba „Prihvati sve” također predstavlja temelj za prijenos podataka u treće zemlje (čl. 49. GDPR-a).

Hrvatski Telekom ne može osigurati razinu zaštite podataka koja odgovara onoj u EU za prijenos podataka u tzv. treće zemlje, odnosno one zemlje izvan EU za koje ne postoji odluka Komisije EU o adekvatnosti i za koje ne postoje tzv. prikladna jamstva. U takvim državama postoji mogućnost da npr. vlast ima pristup vašim podacima o online korištenju i informacijama o proizvodima koje ste naručili na ovoj web stranici te nije zajamčeno potpuno ostvarivanje vaših prava u obradi podataka.

Za više informacija, uključujući i obradu podataka od strane nezavisnih pružatelja, pogledajte Informacije o obradi osobnih podataka putem kolačića.

Impressum