Menu Skip to content

Društvena odgovornostTeachtoday je inicijativa društva Deutsche Telekom s ciljem jačanja sigurnog i kompetentnog korištenja medija. Praktičnim se savjetima i materijalima pomaže djeci i mladeži, roditeljima, djedi i baki kao i pedagozima.

Teachtoday

Aktualno

Održivi razvoj

Hrvatski Telekom je kompanija koja potiče održivi razvoj, postavlja najbolju praksu u utvrđivanju standarda vrhunske komunikacije, omogućava integraciju u društvo informacija i znanja, te preuzima vodeću ulogu u prepoznavanju važnosti zaštite okoliša.

Vjerujemo da ugled kompanije ne ovisi isključivo o kvaliteti, cijeni ili posebnosti proizvoda i usluga, već i o odnosima kompanije prema korisnicima, dobavljačima i investitorima, zaposlenicima, prema okolišu i široj društvenoj zajednici u kojoj kompanija posluje, te da je pozitivna interakcija sa svim dionicima u osnovi tih odnosa.

Sve to čini okvir strategije društvene odgovornosti HT-a i temelje poslovnog uspjeha, a kroz poticanje svih segmenata, timski rad i predanost cijele kompanije društveno odgovornom poslovanju cilj nam je poticati drukčije ideje, pridonositi društvu i djelovati na unapređenju kvalitete života.

Hrvatski Telekom je predan sudjelovanju u razvoju društva, pri čemu smo naglasak stavili na važnost ulaganja i novih tehnologija te se odlučili za poslovanje vođeno inovacijom, vizijom i kreativnošću.

Certifikati održivosti

HT u PRIME kategoriji

Agencija Oekom Research svrstala je u 2008. godini HT u Prime kategoriju kompanija s obzirom na njegove standarde korporativne odgovornosti i politike održivog razvoja. 2016. godine kategorija je ponovo potvrđena.

CEERIUS Sustainability Index

U 2014. godini HT je šestu godinu zaredom uvršten u CEERIUS Sustainability Index za 2015., indeks održivosti Bečke burze za regiju srednje i istočne Europe, koji vrednuje dionice vodećih kompanija u navedenoj regiji u pogledu socijalne i ekološke kvalitete, kao i ekonomskog učinka.

Više informacija

Zaštita djece

Upoznajte se s izazovima koji očekuju vaše mališane na internetu i naučite kako ćete ih najbolje zaštititi.

Saznajte više

Zaštita okoliša

Briga o okolišu je
tradicionalno vidljiva u raznim vidovima aktivnosti Hrvatskog Telekoma.

Saznajte više

Zaštita privatnosti

Hrvatski Telekom u svojem poslovanju primjenjuje visoke standarde sigurnosti i zaštite osobnih podataka korisnika.

Saznajte više

Doprinos zajednici

Njegujemo dobre odnose s korisnicima, suradnicima, zaposlenicima i društvom kao cjelinom.

Saznajte više

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA