Hrvatski Telekom d.d.

U Hrvatskom Telekomu poduzimamo tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom koja nadilazi obveze koje pred nas postavlja zakon.

Implementirali smo i primjenjujemo PSA postupak kojim osiguravamo „privacy by design“ i „security by design“ pristup, što znači da sve relevantne zahtjeve zaštite osobnih podataka i IT/NT sigurnosti ugrađujemo u proizvode i usluge HT-a od samog začetka.

Redovito edukaciramo naše zaposlenike i angažiramo partnere s kojima ugovaramo odgovarajuće mjere zaštite po standardima HT-a (slobodno proučite listu certifikata koje posjedujemo).

Ustrojili smo i posebne organizacijske jedinice koje se bave zaštitom osobnih podataka i sigurnošću podataka i provodimo redovite interne provjere usklađenosti našeg rada sa zakonima i korporativnim pravilima sa ciljem što bolje zaštite privatnosti. Privatnost i sigurnost podataka smatramo kao naše posebne odgovornosti kojih smo svjesni svaki put kad pružamo uslugu našim korisnicima te nastojimo postaviti nove i više standarde u ovom području.

Pitajte nas!

Više informacija

Brinemo o vašoj privatnosti.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo vam pružili najbolje moguće online iskustvo i prilagodili sadržaj vašim interesima. Pomoću kolačića i korištenih tehnologija informacije se mogu pohraniti, obogatiti i čitati na vašem uređaju.

Klikom na "Prihvati sve" slažete se s pristupom vašem uređaju i obradom vaših podataka, stvaranjem i obradom pojedinačnih korisničkih profila na web stranicama, partnerima i uređajima te prijenosom vaših podataka trećim stranama. Vaš pristanak putem gumba „Prihvati sve” također predstavlja temelj za prijenos podataka u treće zemlje (čl. 49. GDPR-a).

Hrvatski Telekom ne može osigurati razinu zaštite podataka koja odgovara onoj u EU za prijenos podataka u tzv. treće zemlje, odnosno one zemlje izvan EU za koje ne postoji odluka Komisije EU o adekvatnosti i za koje ne postoje tzv. prikladna jamstva. U takvim državama postoji mogućnost da npr. vlast ima pristup vašim podacima o online korištenju i informacijama o proizvodima koje ste naručili na ovoj web stranici te nije zajamčeno potpuno ostvarivanje vaših prava u obradi podataka.

Za više informacija, uključujući i obradu podataka od strane nezavisnih pružatelja, pogledajte Informacije o obradi osobnih podataka putem kolačića.

Impressum