Hrvatski Telekom d.d.

U Hrvatskom Telekomu poduzimamo tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom koja nadilazi obveze koje pred nas postavlja zakon.

Implementirali smo i primjenjujemo PSA postupak kojim osiguravamo „privacy by design“ i „security by design“ pristup, što znači da sve relevantne zahtjeve zaštite osobnih podataka i IT/NT sigurnosti ugrađujemo u proizvode i usluge HT-a od samog začetka.

Redovito edukaciramo naše zaposlenike i angažiramo partnere s kojima ugovaramo odgovarajuće mjere zaštite po standardima HT-a (slobodno proučite listu certifikata koje posjedujemo).

Ustrojili smo i posebne organizacijske jedinice koje se bave zaštitom osobnih podataka i sigurnošću podataka i provodimo redovite interne provjere usklađenosti našeg rada sa zakonima i korporativnim pravilima sa ciljem što bolje zaštite privatnosti. Privatnost i sigurnost podataka smatramo kao naše posebne odgovornosti kojih smo svjesni svaki put kad pružamo uslugu našim korisnicima te nastojimo postaviti nove i više standarde u ovom području.

Pitajte nas!

Više informacija

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće