Hrvatski Telekom d.d.

Opći podaci o dionicama

Temeljni kapital Hrvatskog Telekoma d.d. iznosi 1.359.742.172 euro te je podijeljen na 78.000.000 dionica bez nominalnog iznosa.

Dionice Hrvatskog Telekoma uključene su u usluge depozitorija Središnjeg klirinškog depozitarnog društva 12. srpnja 2002.

Zadnje stanje prvih deset računa s najvećom količinom dionica HT-a možete pronaći na internet stranicama Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (u pretraživač upišite HT-R-A).

Oznaka dionice kod Zagrebačke burze HT
Oznaka dionice kod SKDD HT-R-A
ISIN HRHT00RA0005
Broj izdanih dionica 78.000.000
Nominalna vrijednost dionice bez nominalnog iznosa
Depozitorij Središnje klirinško
depozitarno društvo d.d.
Burza Zagrebačka burza
Valuta
Oznaka Reuters HT.ZA
Oznaka Bloomberg HT CZ

Dividenda

Očekivanje je da će se godišnje dividende kretati između 50% i 100% neto dobiti kompanije ostvarene u prethodnoj godini.

Kontakti

Odnosi s investitorima
Hrvatski Telekom d.d
Radnička cesta 21
10000 Zagreb
Marina Bengez Sedmak
Tomislav Bajić
Telefon: + 385 1 4911 114
Fax: + 385 1 4911 115
E-mail: ir@t.ht.hr

Stjecanje i otpuštanje dionica

Otkup vlastitih dionica

Brinemo o vašoj privatnosti.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo vam pružili najbolje moguće online iskustvo i prilagodili sadržaj vašim interesima. Pomoću kolačića i korištenih tehnologija informacije se mogu pohraniti, obogatiti i čitati na vašem uređaju.

Klikom na "Prihvati sve" slažete se s pristupom vašem uređaju i obradom vaših podataka, stvaranjem i obradom pojedinačnih korisničkih profila na web stranicama, partnerima i uređajima te prijenosom vaših podataka trećim stranama. Vaš pristanak putem gumba „Prihvati sve” također predstavlja temelj za prijenos podataka u treće zemlje (čl. 49. GDPR-a).

Hrvatski Telekom ne može osigurati razinu zaštite podataka koja odgovara onoj u EU za prijenos podataka u tzv. treće zemlje, odnosno one zemlje izvan EU za koje ne postoji odluka Komisije EU o adekvatnosti i za koje ne postoje tzv. prikladna jamstva. U takvim državama postoji mogućnost da npr. vlast ima pristup vašim podacima o online korištenju i informacijama o proizvodima koje ste naručili na ovoj web stranici te nije zajamčeno potpuno ostvarivanje vaših prava u obradi podataka.

Za više informacija, uključujući i obradu podataka od strane nezavisnih pružatelja, pogledajte Informacije o obradi osobnih podataka putem kolačića.

Impressum