Menu Skip to content

O nekretninama

Kao vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, HT raspolaže s nekretninama različitih veličina i namjena – poslovnim prostorima, građevinskim zemljištima, stanovima, apartmanima... diljem naše zemlje.
Kako bi optimizirao svoj portfelj nekretnina, Hrvatski Telekom je odlučio ponuditi nekretnine za prodaju i zakup.

Na ovim su vam stranicama dostupne sve detaljne informacije o trenutačno raspoloživim nekretninama Hrvatskog Telekoma. Razgledajte našu bogatu ponudu i pronađite nekretninu koja najbolje odgovara upravo vašim potrebama.

Za dodatne informacije o svakoj pojedinoj nekretnini i iskazivanje interesa za kupnju HT-ovih nekretnina na raspolaganju vam je e-mail: ht-nekretnine@t.ht.hr, odnosno za zakup: nekretninezakup@t.ht.hr.

Prodaja nekretnina


Slažem se

t.ht.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristimo kolačiće. Politika zaštite privatnosti korisnika HT-a.