Hrvatski Telekom d.d.

Zaposlenici Hrvatskog Telekoma uključeni su u HT svijet koji im pruža više mobilnosti, više fleksibilnosti te brojne mogućnosti u svakodnevnoj poslovnoj i osobnoj komunikaciji.HT svijet zaposlenicima omogućuje najbolju mobilnu tarifu i odlične mobitele, korištenje inovativnih usluga i proizvoda kompanije, a u ovaj program mogu uključiti i svoje obitelji.


Putem HT svijeta zaposlenici sudjeluju u kreiranju novih usluga i svojim povratnim informacijama pomažu u stvaranju najboljeg korisničkog iskustva.
  • Kontinuirano obrazovanje
  • Kolektivni ugovor - više za zaposlenike
  • Fleksibilno radno vrijeme
  • Godišnji sistematski pregledi
  • Ulaganje u mirovinu

Kompanija znanja – to smo mi

HT je odavno prepoznao važnost ulaganja u kontinuirano obrazovanje svojih zaposlenika. Ulažući u edukaciju, kompanija omogućuje zaposlenicima razvoj njihovih potencijala i osobne konkurentnosti, a istodobno osigurava ostvarivanje svojih strateških ciljeva. Kao visokotehnološkoj tvrtki koja prati nove trendove, ali ih i sama pokreće, učenje nam je imperativ.

Uz brojne certifikate i edukacije koje polaze naši zaposlenici ovisno o njihovom interesu i vrsti posla koji rade, jako nam je važno interno obrazovanje i prijenos znanja. Tu je presudna i uloga naših HT trenera. To su vrhunski stručnjaci koji su osmislili i vode edukcije o za nas važnim temama.

Cjeloviti stručni edukacijski program HT Akademija omogućuje našim stručnjacima da usvoje ciljana opća znanja iz različitih područja uz pomoć vanjskih i internih predavača. Naša HT Akademija se sastoji od Tehničke, Prodajne i Marketing Akademije, a njen program obuhvaća interaktivna predavanja, studije slučaja, rad u grupama, praktične zadatke, e-learning i završni ispit kao potvrdu uspješnosti usvajanja novih znanja.

Inicijativa Edukacija po tvom izboru odlično je prihvaćena među zaposlenicima koji u svakom tromjesečju mogu sami izabrati edukaciju koja ih zanima ili će im dobro doći u svakodnevnom poslu. Jednako je i s našim e-learning portalom koji nudi brojne edukacije svih vrsta.

Inventivnost i inovativnost svojih zaposlenika nagrađujemo u našem Ideomatu.

Poticanje uspješnosti u radu

Svaki zaposlenik HT-a vrhunskim znanjima i zalaganjem doprinosi zajedničkim poslovnim ciljevima – svatko od ima svoj dio odgovornosti za prosperitet kompanije. Svojim osobnim i timskim doprinosom osiguravamo uspješno ostvarenje poslovnog plana, vrhunsku uslugu i zadovoljstvo naših korisnika. Doprinos zaposlenika ciljevima kompanije kroz ostvarivanje osobnih ciljeva nagrađuje se u Sustavu upravljanja radnim učinkom.

Poseban doprinos zaposlenika nagrađujemo kvartalnom nagradom Hvala Ti! za korak dalje, ali i pojedinačnim nagradama tijekom cijele godine.

Kolektivni ugovor – više za zaposlenike

Kolektivnim ugovorom zaposlenicima su osigurana prava koja nadilaze ona zakonska. Od prigodnih isplata do posebnih pogodnosti koje HT za svoje zaposlenike dogovara s drugim tvrtkama.

Briga o zaposlenicima

HT posebice brine o zaštiti roditelja i djece. Putem Zaklade PrijaTelj zaposlenicima pomaže financijski kada su u teškim prilikama. Ujedno potiče i nagrađuje društveno odgovorno ponašanje poput dobrovoljnog davanja krvi.

Fleksibilno radno vrijeme

Pomaže nam da uskladimo poslovne i privatne obveze.

Brinemo o zdravlju

Godišnji sistematski pregledi i preventivna cijepljenja dio su brige o zdravlju zaposlenika, a pogodnosti osiguravamo i za članove njihovih obitelji.

HT dani - sportski susreti zaposlenika

Sportski susreti zaposlenika HT-a svake godine okupljaju brojne rekreativce koji se natječu u različitim sportskim disciplinama. HT dani su prigoda da se susretnemo izvan posla, zbližimo s kolegama iz drugih dijelova kompanije, zabavimo.

Mišljenje zaposlenika nam je važno

Samo zadovoljni i motivirani zaposlenici mogu se nositi s poslovnim izazovima koje nameće stalni i brzi razvoj ICT tehnologija. Prihvaćajući tu činjenicu, HT je izuzetno osjetljiv za potrebe svojih zaposlenika i uvažava njihovo mišljenje koje se ispituje kroz redovita istraživanja zadovoljstva zaposlenika. Rezultati istraživanja koriste se kao poticaj za daljnja poboljšanja i promjene unutar kompanije.

Ulaganje za mirovinu

S ciljem da svojim zaposlenicima, a budućim umirovljenicima, osigura bolje životne uvjete u mirovini, kompanija je osnovala i Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond HT-a. Koristeći pogodnosti Fonda, zaposlenici mogu dodatno štedjeti za svoju buduću mirovinu.

Posebne pogodnosti tvrtki

Dodatne pogodnosti za zaposlenike dogovorene su i s brojnim tvrtkama u Hrvatskoj.

Više informacija

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće