Hrvatski Telekom d.d.

Regulatorna financijska izvješća

Hrvatski Telekom ima regulatornu obvezu pripremati i objavljivati regulatorna financijska izvješća i pripadajuću dokumentaciju.

S ciljem liberalizacije nacionalnog telekomunikacijskog sektora i stvaranja tržišno orijentiranog okružja Hrvatska Agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) je u prosincu 2013. godine izdala rješenje prema kojem je HT obvezan provoditi računovodstveno odvajanje i troškovno računovodstvo. Za tu svrhu Agencija je odabrala HCA/FAC, CCA/FAC, CCA/LRIC metodologije za potrebe izračuna jediničnog troška usluga te CCA/FAC metodologije za potrebe računovodstvenog razdvajanja.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće