Hrvatski Telekom d.d.

Postavke kolačića

Kolačiće koristimo kako bismo vam pružili optimizirano iskustvo na web mjestu. To su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu. Uključuju kolačiće za rad i optimizaciju web stranice, kolačiće za usluge, kao i sadržaj temeljen na vašem ponašanju na mreži.

Za više informacija, uključujući i obradu podataka od strane nezavisnih pružatelja, pogledajte naše Informacije o privatnosti podataka. Odaberite dopuštate li web stranici da se služi kolačićima opisanim u nastavku.

Obvezni kolačići potrebni su za navigaciju web-stranicama i upotrebu ključnih funkcija.
Oni omogućuju osnovne funkcije. Upotrebljavaju se i za anonimnu evaluaciju ponašanja korisnika, što nam pomaže u kontinuiranom razvoju našeg web-mjesta za vas.

Ovi kolačići i slične tehnologije upotrebljavaju se kako bi se omogućio prikaz personaliziranog te stoga i relevantnog marketinškog sadržaja.
Služe i za mjerenje učinkovitosti naših kampanja.

Naše web stranice uključuju i funkcionalnosti razvijene od naših partnera (pružatelja usluga trećih strana) koje se pružaju neovisno a sve u svrhu poboljšanog korisničkog iskustva.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće