Hrvatski Telekom d.d.

Krešimir Madunović

Član Uprave i glavni operativni direktor za privatne korisnike
(COO Residential)

Krešimir Madunović je od srpnja 2024. godine član Uprave i glavni operativni direktor za privatne korisnike te je nadležan za razvoj proizvoda, prodaju, steering i upravljanje kanalima, korisničko iskustvo, marketing privatnim korisnicima te za upravljanje i razvoj brenda.

Prethodno je od kraja 2022. godine obnašao dužnost direktora Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma, a od 2016. godine do integracije Iskona u Hrvatski Telekom 1. siječnja 2024. godine i dužnost predsjednika Uprave Iskona.

Karijeru je započeo u HPT Mostaru 1997. godine, a nastavio u T-Mobileu gdje je obnašao više menadžerskih funkcija. Funkciju Operativnog direktora Sektora prodaje za mala i srednja poduzeća Hrvatskog Telekoma preuzima 2009. godine, a članom Uprave Iskona za poslovne korisnike i veleprodaju imenovan je 2013. godine.

Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te završio MBA studij na IEDC Poslovnoj školi Bled.

Brinemo o vašoj privatnosti.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo vam pružili najbolje moguće online iskustvo i prilagodili sadržaj vašim interesima. Pomoću kolačića i korištenih tehnologija informacije se mogu pohraniti, obogatiti i čitati na vašem uređaju.

Klikom na "Prihvati sve" slažete se s pristupom vašem uređaju i obradom vaših podataka, stvaranjem i obradom pojedinačnih korisničkih profila na web stranicama, partnerima i uređajima te prijenosom vaših podataka trećim stranama. Vaš pristanak putem gumba „Prihvati sve” također predstavlja temelj za prijenos podataka u treće zemlje (čl. 49. GDPR-a).

Hrvatski Telekom ne može osigurati razinu zaštite podataka koja odgovara onoj u EU za prijenos podataka u tzv. treće zemlje, odnosno one zemlje izvan EU za koje ne postoji odluka Komisije EU o adekvatnosti i za koje ne postoje tzv. prikladna jamstva. U takvim državama postoji mogućnost da npr. vlast ima pristup vašim podacima o online korištenju i informacijama o proizvodima koje ste naručili na ovoj web stranici te nije zajamčeno potpuno ostvarivanje vaših prava u obradi podataka.

Za više informacija, uključujući i obradu podataka od strane nezavisnih pružatelja, pogledajte Informacije o obradi osobnih podataka putem kolačića.

Impressum