Menu Skip to content

Nataša Rapaić

Članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike (COO Residential)

Rođena je 1969. u Zagrebu, 1993. je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a diplomu iz Poslovnog upravljanja (MBA) stekla je 2000. na IE u Madridu.

Niz je godina stjecala iskustva na odgovornim pozicijama. Bila je suosnivačica i direktorica za izvoz/uvoz u tvrtki Milna Parket, radila je u ekonomskom uredu španjolskog veleposlanstva kao ekonomski analitičar na istraživanjima hrvatskog tržišta i poticanju ekonomske suradnje između dviju zemalja, bila je financijski analitičar u investicijskom odjelu banke Grupo Caixa Galicia, itd.

Marketinška iskustva u telekom industriji stječe kao konzultant u Europraxis Consultingu u Madridu te na raznim projektima za marketinški sektor Telefonice Moviles.

U HT dolazi 2003. na mjesto izvršne direktorice Podjedinice za korporativne komunikacije, a od 1. rujna 2005. članica je Izvršnog odbora T-Coma i glavna direktorica za marketing.

Godine 2010. imenovana je na funkciju operativne direktorice Sektora za marketing za privatne korisnike, a od 1. veljače 2013. članica je Uprave HT-a d.d. i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Slažem se

t.ht.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristimo kolačiće. Politika zaštite privatnosti korisnika HT-a.