Hrvatski Telekom d.d.

Nataša Rapaić

Članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike (COO Residential)

Rođena je 1969. u Zagrebu, 1993. je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a diplomu iz Poslovnog upravljanja (MBA) stekla je 2000. na IE u Madridu.

Niz je godina stjecala iskustva na odgovornim pozicijama. Bila je suosnivačica i direktorica za izvoz/uvoz u tvrtki Milna Parket, radila je u ekonomskom uredu španjolskog veleposlanstva kao ekonomski analitičar na istraživanjima hrvatskog tržišta i poticanju ekonomske suradnje između dviju zemalja, bila je financijski analitičar u investicijskom odjelu banke Grupo Caixa Galicia, itd.

Marketinška iskustva u telekom industriji stječe kao konzultant u Europraxis Consultingu u Madridu te na raznim projektima za marketinški sektor Telefonice Moviles.

U HT dolazi 2003. na mjesto izvršne direktorice Podjedinice za korporativne komunikacije, a od 1. rujna 2005. članica je Izvršnog odbora T-Coma i glavna direktorica za marketing.

Godine 2010. imenovana je na funkciju operativne direktorice Sektora za marketing za privatne korisnike, a od 1. veljače 2013. članica je Uprave HT-a d.d. i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće