Hrvatski Telekom d.d.

Kostas Nebis

Predsjednik Uprave i glavni direktor (CEO)

Kostas Nebis rođen je 1973. u Grčkoj. Na Sveučilištu u Pireju stekao je diplomu iz područja poslovne administracije, na Američkom koledžu u Grčkoj (Deree College) iz područja marketinga, a na Sveučilištu u Walesu magistrirao je međunarodnu ekonomiju, bankarstvo i financije.

Više od 20 godina radi u telekomunikacijskoj industriji, vodeći nacionalne i međunarodne komercijalne timove u fiksnim i mobilnim telekomunikacijskim kompanijama (Vodafone, Cosmote Greece, OTE Group), gdje je stekao zavidno iskustvo u području marketinga i prodaje, razvoja novih proizvoda, te upravljanja korisničkim iskustvom.

U svojem pristupu radu vodi se rezultatima i predvodi transformacije usmjerene na rast prihoda, restrukturiranje troškova i repozicioniranje brandova te na stvaranje inspirativnog okruženja za rad, razvoj i rast zaposlenika.

U Hrvatski Telekom dolazi iz OTE Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga u Grčkoj, s pozicije glavnog komercijalnog direktora za privatne korisnike.

Nadzorni odbor HT-a imenovao je Kostasa Nebisa glavnim direktorom i predsjednikom Uprave Hrvatskog Telekoma, a ovu dužnost obnaša od 1. travnja 2019. godine.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće