Hrvatski Telekom d.d.

Marijana Bačić

Članica Uprave i glavna operativna direktorica za poslovne korisnike (COO Business)

Marijana Bačić rođena je 1976. godine u Šibeniku. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je na poslijediplomskom studiju stekla i titulu magistrice znanosti iz područja Financija.

Svoju karijeru u Hrvatskom Telekomu započela je 2001. godine u području Tehnike, nastavivši je u Kontrolingu i planiranju u području Financija, te na poziciji voditeljice ključnih poslovnih korisnika. Nakon novog promaknuća preuzima poslove direktorice Odjela za prodaju realnom sektoru, a kasnije i direktorice cijelog Sektora korporativne prodaje. Od 2020. godine obnašala je dužnost Potpredsjednice za korporativnu prodaju i ICT usluge. Uz to, članica je Nadzornog odbora tvrtke Combis d.o.o.

Tijekom svoje dvadesetogodišnje karijere u Hrvatskom Telekomu ostvarila je brojne uspjehe i impresivne rezultate. Marijana posjeduje dubinsko znanje o HT-u, telekomunikacijskoj i ICT industriji, a uz značajnu ulogu u razvoju inovativnih proizvoda i rješenja Hrvatskog Telekoma koja su unaprijedila poslovanje poduzeća svih veličina, sudjelovala je u kreiranju i implementaciji sinergije ICT poslovanja unutar HT Grupe.

Nadzorni odbor HT-a imenovao je Marijanu Bačić članicom Uprave i glavnom operativnom direktoricom za poslovne korisnike (COO Business) te ovu dužnost obnaša 1. rujna 2022. godine.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće