Menu Skip to content

Saša Kramar

Član Uprave i glavni operativni direktor za poslovne korisnike (COO Business)

Saša Kramar rođen je 1968. godine u Čakovcu. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u ICT industriji, prodaji, marketingu i menadžmentu.

Karijeru počinje graditi u AppleCentru Novel, gdje je radio deset godina od čega je sedam godina bio glavni direktor. U Iskon dolazi 2000., najprije na mjesto direktora prodaje, da bi 2002. postao član Uprave zadužen za prodaju, marketing, odnose s korisnicima te odnose s javnošću. Na Glavnoj skupštini u listopadu 2005. imenovan je članom Uprave na mandat od 5 godina. Na sjednici Nadzornog odbora Iskon Interneta d.d. u lipnju 2007. imenovan je predsjednikom ove kompanije koja je u 100-postotnom vlasništvu Hrvatskog Telekoma.

Mandat predsjednika Uprave Iskona produžen mu je 2011. i 2014. godine.

Tijekom višegodišnjeg rada u HT Grupi stjecao  je iskustva na ključnim projektima i menadžerskim pozicijama vezanima uz prodajno rukovođenje, strateški menadžment  i upravljanje odnosima s korisnicima.

Odlukom Nadzornog odbora HT-a Saša Kramar od 1. lipnja 2016. obnaša dužnost člana Uprave Hrvatskog Telekoma i glavnog direktora za poslovne korisnike, na razdoblje od tri godine.

Slažem se

t.ht.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristimo kolačiće. Politika zaštite privatnosti korisnika HT-a.