Hrvatski Telekom d.d.

Siniša Đuranović

Član Uprave i glavni direktor za korporativne poslove (CCO)

Siniša Đuranović je rođen 1972. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1997. godine. Karijeru je započeo u odvjetničkom uredu Filipović s fokusom na korporativno pravo i domaće i međunarodno savjetovanje u većim akvizicijama. Pridružio se Hrvatskom Telekomu 2000. godine. Na svojem putu karijere u Hrvatskom Telekomu sudjeluje u vodećim timovima i vodi strateške projekte Hrvatskog Telekoma i članica HT Grupe, sa ciljevima korporativne i tehnološke transformacije, fokusirane na razvoj digitalnog društva i stvaranje pozicije Hrvatskog Telekoma kao tehnološkog lidera i vodećeg telekomunikacijskog operatora u ovom dijelu Europe.

Strateškog usmjerenja, kreativnog i inovativnog promišljanja, orijentacijom prema rezultatima, zadovoljstvu korisnika i zadovoljstvu zaposlenika te izuzetnim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama, Siniša Đuranović se razvija na višim menadžerskim pozicijama unutar Društva i radu u regiji. 2009. godine postaje Glavnim pravnim savjetnikom Društva i Operativnim direktorom za pravne, regulatorne i poslove tržišnog natjecanja, odnose sa javnim institucijama i usklađenost poslovanja.

Odgovornosti starijeg potpredsjednika i glavnog pravnog savjetnika preuzima 2015. godine. S te pozicije trenutno koordinira i upravlja segmentima strategije Društva, M&A-a, pravnim i regulatornim poslovima, nacionalnom i međunarodnom veleprodajom i elektroničkom komunikacijskom infrastrukturom, medijskim i digitalnim uslugama te transformacijom poslovanja.

Predsjednik je odbora direktora Crnogorskog Telekoma. Član je uprave društva HT holding d.o.o. Član je Nadzornog odbora JP Hrvatske Telekomunikacije d.d. Mostar.

U travnju 2021. dodijeljena mu je prokura.

Siniša Đuranović imenovan je članom Uprave i glavnim direktorom za korporativne poslove (CCO), počevši od 8. prosinca 2022. godine,

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće