Hrvatski Telekom d.d.
 • Obavijest korisnicima o pojavi virusa koji se širi putem SMS poruka - Obavještavamo korisnike kako je zabilježen virus koji se širi putem SMS poruka, a sadržaj takvih poruka najčešće glasi „Imate 1 novu govornu poštu. Za detalje posjetite…“ te se navode različite maliciozne web lokacije. Ukoliko korisnik klikne na poveznicu u SMS poruci, na mobilni uređaj se instalira virus nakon čega uređaj postaje neupotrebljiv, a virus šalje iste takve SMS poruke svim kontaktima iz imenika korisnika koji je kliknuo na poveznicu. S ciljem zaštite korisnika, apeliramo da ne otvaraju sumnjive poveznice (linkove) koje dolaze putem SMS poruka, čak i ako je riječ o poznatom pošiljatelju. U slučaju da dobiju sličnu SMS poruku, savjetujemo korisnicima da je odmah izbrišu kako bi izbjegli potencijalnu štetu i neugodnosti. (OBJAVLJENO 7.7.2021.)

  2. 1. 2023.
 • Ne dijelite svoje lozinke i PIN brojeve. Kako bismo zaštitili korisnike od mogućih zlouporaba osobnih podataka i prijevara, ponovo naglašavamo kako je iznimno važno čuvati svoje osobne i pristupne podatke te ih nikada ne otkrivati trećim stranama. Sve Vaše transakcije zaštićene su prema najvišim standardima i Vaši podaci su u svakom trenutku sigurni. No, dodatan oprez nikad nije na odmet te Vas želimo upozoriti da kada prilikom kupnje u webshopu ili prijave u Moj Telekom aplikaciju SMS-om dobijete jednokratni PIN, taj podatak nikada ne dijelite s drugima. Jedan od načina prijevara uključuje i lažno predstavljanje stoga još jednom naglašavamo kako Vas zaposlenici Hrvatskog Telekoma nikad neće kontaktirati da nam radi potvrde kažete neku svoju lozinku ili PIN. Ukoliko zaprimite sličan poziv ili zahtjev za dostavom bilo kakvog osobnog ili pristupnog podatka, možete nam se uvijek obratiti putem Korisničke podrške i provjeriti vjerodostojnost takvog poziva. (OBJAVLJENO 8.4.2021.)

  2. 1. 2023.
 • Obavještavamo korisnike o pojavi e-mail poruka u kojima se Hrvatski Telekom lažno navodi kao pošiljatelj i putem kojih se korisnike obavještava o navodnoj novčanoj nagradi koja se isplaćuje na poklon kartici. Ističemo kako HT nije pošiljatelj navedenih poruka te je riječ o pokušaju prijevare. Upozoravamo korisnike da ne otvaraju linkove navedene u porukama jer mogu voditi na maliciozne sadržaje. Također, korisnici u svakom trenutku mogu provjeriti točnost aktualnih ponuda i akcija na našim službenim web stranicama ili pozivom prema Korisničkoj podršci HT-a. (OBJAVLJENO 4.4.2021.)

  2. 1. 2023.
 • Obavještavamo korisnike kako je na području Europe zabilježen softverski virus koji se širi putem SMS poruka i drugih platformi (WhatsApp, Viber i sl.), koji može generirati trošak ako se preuzme na mobilni uređaj. Primjer takve poruke je ona kojom se korisnici obavještavaju kako su dobili paket i upućuje ih se na web stranicu na kojoj trebaju preuzeti aplikaciju za praćenje pošiljke. Preuzimanjem aplikacije se instalira virus na mobilni uređaj nakon čega uređaj postaje neupotrebljiv, a virus šalje iste takve poruke svim kontaktima iz imenika korisnika. Postoje i drugačije vrste sadržaja poruka, a zajedničko im je da sve sadržavaju maliciozne linkove koji mogu prouzročiti štetu. S ciljem zaštite, apeliramo na korisnike da ne otvaraju sumnjive poveznice (linkove) koje dolaze putem poruka od strane nepoznatog pošiljatelja. U slučaju da korisnici dobiju sličnu poruku, savjetujemo da je odmah izbrišu i da ne instaliraju ponuđenu aplikaciju kako bi izbjegli neželjene troškove i neugodnosti. (OBJAVLJENO 26.3.2021.)

  2. 1. 2023.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće