Menu Skip to content

Prijavite se u našu bazu kandidata

Svoje podatke možete ostaviti u našoj bazi kandidata kako biste nam bili stalno dostupni kada se otvori određeno radno mjesto.
Pri prvom sljedećem natječaju uzet ćemo vas u obzir kao potencijalnog kandidata ako vaša znanja i vještine odgovaraju profilu koji tražimo.
Kreirajte korisničko ime i lozinku kako biste uvijek mogli dopuniti ili izmijeniti svoje podatke. Na isti način studenti mogu poslati svoju prijavu za studentske poslove u HT-u.

Pošaljite svoju prijavu

Javljate se na natječaj za određeno radno mjesto?

Ako se javljate na natječaj za posao u našoj kompaniji, sve detalje saznat ćete iz samog natječaja.
U njemu će biti navedeni svi preduvjeti za oglašeno radno mjesto kao i sva dokumentacija koju nam treba dostaviti. Najčešće su to životopis i motivacijsko pismo, a svaki kandidat ispunjava i prijavu u našoj bazi kandidata.

Otvorena radna mjesta

Product Developer

Postupak odabira kandidataPrijava u bazu

Ispunite upitnik i prijavite se u našu bazu kandidata. Kada se otvori natječaj za posao, baza je prvo mjesto na kojem ćemo potražiti najbolje kandidate.

Preporuke za pisanje životopisa životopisa

Testiranje

Ako vaša znanja, iskustva i vještine odgovaraju zahtjevima određenog radnog mjesta, bit ćete pozvani na e-testiranje — psihološko testiranje i poznavanje telekom tržišta u Hrvatskoj. Test traje 90 minuta.

Intervju

Tijekom intervjua odgovarat ćete na pitanja o svom školovanju, radnom iskustvu, profesionalnim interesima i motivaciji.

Preporuke za intervju za posao

Česta pitanja

Kako se prijaviti za studentski posao?

Studenti zainteresirani za rad preko studentskog ugovora mogu se prijaviti u našu bazu te na e-mail adrese: Sluzbazakorisnike-zg@t.ht.hr, Sluzbazakorisnike-st@t.ht.hr, Sluzbazakorisnike-os@t.ht.hr i Sluzbazakorisnike-ri@t.ht.hr

Mogu li poslati svoj životopis iako trenutačno nema natječaja za određeno radno mjesto?

Naravno. Naša baza kandidata uvijek je otvorena za vašu prijavu i životopis.

Kako mogu biti siguran/na da je moja prijava uspješno pohranjena u vašoj bazi kandidata?

Kada ispunite prijavu i pošaljete je („Prijava na natječaj“), pokazat će vam se poruka da je vaša prijava uspješno uvrštena u našu bazu kandidata. To znači da ste prijavu poslali.

Mogu li mijenjati svoj profil u vašoj bazi podataka i koliko često?

Da, podatke možete mijenjati koliko god puta želite. Prilikom prve prijave u bazu kandidata, kreirat ćete korisničko ime i lozinku pomoću kojih ćete ulaziti u svoj profil te mijenjati i nadopunjavati podatke.

Kome se mogu obratiti u slučaju da ne uspijem poslati svoj životopis u vašu bazu kandidata?

Iako je malo vjerojatno da nećete uspjeti poslati svoju prijavu u našu bazu kandidata, ako vam se to ipak dogodi, obratite nam se na adresu career@t.ht.hr.

Gdje mogu saznati za otvorene natječaje u vašoj kompaniji?

Natječaje za posao u našoj kompaniji možete pronaći na našim internetskim stranicama, na specijaliziranim stranicama za ponudu poslova (Moj posao, Posao.hr) te ponekad na društvenoj mreži LinekedIn. Ipak, najčešće kandidate tražimo upravo u našoj bazi kandidata.

Trebam li proći neku vrstu testiranja?

Odaberemo li vašu prijavu i životopis iz baze kandidata, pozvat ćemo vas na testiranje. Ono uključuje: klasično psihološko testiranje (test kognitivnih sposbonosti i upitnik ličnosti) te kratku provjeru informiranosti o našoj kompaniji.

Koliko dugo traje pisanje testova?

Približno sat i 30 minuta.

Uzimate li doista u obzir kandidate iz vaše baze?

Da, to nam je najvažniji izvor informacija o kandidatima i prvo mjesto na kojem ćemo potražiti potencijalne zaposlenike.

Želim saznati više o HT-u – gdje mogu potražiti više podataka?

Brojne informacije i najnovije vijesti potražite na našim stranicama. Detaljniji uvid u naše poslovanje možete dobiti u posljednjem Godišnjem izvješću. Prisutni smo i na društvenim mrežama.

Koje struke se najčešće traže u HT-u?

Elektrotehnika i računarstvo te ekonomija (specijalizirana znanja).

Omogućava li HT razvoj svojih zaposlenika?

Da, sukladno potrebama radnog mjesta, zaposlenici pohađaju odgovarajuće edukacije i treninge. Saznajte više o razvoju zaposlenika.

Mogu li se kandidati doći predstaviti u HT?

Kandidati se trebaju prvo prijaviti u HT-ovu bazu kandidata. Ako njihov profil odgovara profilu posla, stručnjaci za selekciju će ih pozvati na e-testiranje.

Više informacija

Slažem se

t.ht.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristimo kolačiće. Politika zaštite privatnosti korisnika HT-a.