Hrvatski Telekom d.d.

Hrvatski Telekom pridaje osobitu važnost informacijskoj sigurnosti koja je od esencijalne važnosti za poslovanje kompanije s obzirom na tehnološke promjene u kojima živimo.

Budući da potencijalni napadi evoluiraju svaki dan i postaju sve inventivniji, kritično je ispravno definirati i postaviti informacijsku sigurnost u okviru naše kompanije. Hrvatski Telekom isto postiže implementiranjem "security by design" principa. Sigurnosni aspekt naših proizvoda i usluga rezultat je timskog rada svih nas, ali i naša velika konkurentska prednost. Adekvatna sigurnost podataka i informacija, njihov integritet, dostupnost i povjerljivost od izuzetne su važnosti, a osiguravaju se provođenjem brojnih sigurnosnih mjera, kroz tri temeljne karike u lancu sigurnosti - ljude, procese i tehnologije. Implementirali smo i primjenjujemo PSA postupak kojim osiguravamo „privacy by design“ i „security by design“ pristup, što znači da sve relevantne zahtjeve zaštite osobnih podataka i sigurnosti ugrađujemo u proizvode i usluge Hrvatskog Telekoma od samog začetka.

ISO Standardi

Hrvatski Telekom je u potpunosti usklađen s međunarodno priznatom normom Information technology - Security techniques - Information security management systems (ISO/IEC 27001:2013).

Riječ je o temeljnoj međunarodnoj normi koja određuje zahtjeve za uspostavljanje, implementaciju, održavanje i kontinuirano poboljšavanje sustava upravljanja informacijskom sigurnošću, a koja uključuje i zahtjeve za procjenu i tretiranje rizika informacijske sigurnosti prilagođene zahtjevima organizacije u skladu s kojom djeluje i Hrvatski Telekom od 2009. godine, kad je dobiven prvi certifikat usklađenosti sa standardom za opseg Medijacije. Tijekom 2013. godine certifikat je dobiven za opseg upravljanja sigurnošću na razini kompanije.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće