Menu Skip to content

Financijska i operativna statistika Grupe

U priloženim excel tablicama mogu se pronaći statistički podaci o konsolidiranom računu dobiti i gubitka HT Grupe, konsolidiranoj bilanci, konsolidiranom izvješću o novčanom toku i ključnim podacima o redovnom poslovanju.

Prezentacije za investitore

Digitalni atlas

Analiza doprinosa HT Grupe digitalnoj transformaciji Republike Hrvatske.

Regulatorna financijska izvješća

Hrvatski Telekom ima regulatornu obvezu pripremati i objavljivati regulatorna financijska izvješća i pripadajuću dokumentaciju.

S ciljem liberalizacije nacionalnog telekomunikacijskog sektora i stvaranja tržišno orijentiranog okružja Hrvatska Agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) je u prosincu 2013. godine izdala rješenje prema kojem je HT obvezan provoditi računovodstveno odvajanje i troškovno računovodstvo. Za tu svrhu Agencija je odabrala HCA/FAC, CCA/FAC, CCA/LRIC metodologije za potrebe izračuna jediničnog troška usluga te CCA/FAC metodologije za potrebe računovodstvenog razdvajanja.

Slažem se

t.ht.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristimo kolačiće. Politika zaštite privatnosti korisnika HT-a.