Menu Skip to content

Članice HT grupe

 • Hrvatski Telekom d.d.
 • Hrvatski Telekom d.d.

  Hrvatski Telekom je vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj koja pruža usluge nepokretne i pokretne telefonije, veleprodajne, internetske i podatkovne usluge.
  Osnovna djelatnost HT-a je pružanje elektroničkih komunikacijskih usluga te projektiranje i izgradnja elektroničkih komunikacijskih mreža na području Republike Hrvatske. Uz usluge nepokretne telefonije, HT pruža internetske, IPTV i ICT usluge, usluge prijenosa podataka (najam vodova, Metro-Ethernet, IP/MPLS, ATM) te usluge pokretnih telefonskih mreža GSM, UMTS i LTE.
  Okrećući se širokopojasnim i medijskim uslugama, HT je nadišao ograničene mogućnosti rasta tradicionalnog poslovanja u pokretnoj i nepokretnoj telefoniji. Inovativni i konvergentni proizvodi i usluge najviše kvalitete, posebice jačanje ponude integriranih ICT rješenja, koja objedinjuju telekomunikacijske i usluge informacijskih tehnologija, HT-ov su put u budućnost u čijem je središtu – korisnik.

  .
 • Iskon Internet d.d.
 • Iskon Internet d.d.

  Iskon je suvremena telekom kompanija prepoznata po dinamičnoj i poduzetničkoj poslovnoj kulturi i kvaliteti usluga te razvijenom odnosu s privatnim i poslovnim korisnicima kojima pruža usluge temeljene na širokopojasnom (broadband) pristupu Internetu.
  Osim Interneta, omogućava usluge telefonije i digitalne televizije (IPTV) te praćenje TV sadržaja putem mobilnih uređaja.
  Tvrtka posluje kao samostalno trgovačko društvo, a od 2006. godine je članica HT Grupe i u potpunom vlasništvu Hrvatskog Telekoma.
  Putem vlastite infrastrukture Iskon pruža usluge na području Zagreba, Splita, Dubrovnika, Rijeke, Pule, Osijeka, Velike Gorice, Samobora, Opatije i Solina, dok mu pripadnost HT Grupi omogućava dostupnost u cijeloj Hrvatskoj.

 • Combis - usluge integracija informatičkih tehnologija d.o.o.
 • Combis

  Combis, regionalni sistem integrator, od 2010. godine je član HT Grupe i u potpunom vlasništvu Hrvatskog Telekoma. Tvrtka je usmjerena na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja te pružanje usluga razvoja i integracije ICT rješenja, upravljanja ICT infrastrukturom te podrške, a integracijom naprednih tehnologija pruža cjelovita poslovna rješenja, izrađena prema specifičnim zahtjevima korisnika, po načelu ''ključ u ruke''.
  S osam servisnih lokacija prisutan je Hrvatskoj, a već je više godina aktivan i u regiji, s tri servisne lokacije u Bosni i Hercegovini te u Srbiji.
  Usvajanjem trendova modernog europskog i svjetskog poslovanja te neprestano unapređujući kvalitetu rada i radnog okruženja, Combis je danas među vodećim ICT tvrtkama regije u segmentu pružanja usluga i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj.

 • e-Tours d.o.o.
 • e-Tours d.o.o.

  Putnička agencija e-Tours d.o.o. od 2013. godine je članica HT Grupe i u potpunom vlasništvu Hrvatskog Telekoma.
  Tvrtka pruža usluge prodaje avionskih karta, ugovaranja smještaja, putničkih paket-aranžmana, iznajmljivanja automobila i brodova.

 • OT — Optima Telekom d.d.
 • OT — Optima Telekom d.d.

  Optima Telekom (OT) je fiksni telekomunikacijski operator čija je mreža, temeljena na IP tehnologiji koja osigurava veću umreženost kroz dominaciju širokopojasnih veza, prisutna u više od 100 hrvatskih gradova. Korištenjem najnovijih tehnologija i globalnih telekomunikacijskih rješenja, Optima kreira dodanu vrijednost na tržištu fiksne telefonije u Hrvatskoj. Građanima je pružena mogućnost odabira uz nadogradnju govornih usluga, prijenosa podataka, Interneta i video sadržaja.
  Nakon provedenog postupka predstečajne nagodbe te uz striktne uvjete Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN), Hrvatski Telekom je 2014. godine preuzeo upravljanje Optima Telekomom. Cilj je poboljšanje tržišnog položaja OT-a te stabilizacija njegovih financijskih rezultata u svrhu zaštite interesa korisnika, zaposlenika, dioničara i drugih dionika OT-a te telekomunikacijskog tržišta općenito.

 • KDS d.o.o.
 • KDS d.o.o.

  KDS - Kabelsko distributivni sustav – je društvo s ograničenom odgovornošću za telekomunikacijske usluge.

 • HT Produkcija d.o.o.
 • HT Produkcija d.o.o.

  HT Produkcija je društvo s ograničenom odgovornošću koja pruža uslugu naplatne televizije – evotv, koja za distribuciju sadržaja koristi DVB-T2 signal - drugu generaciju digitalne zemaljske televizije. Tvrtka je usmjerena na razvoj i pozicioniranje evotv usluge te pripremu i provođenje projekata za razvijanje novih komunikacijskih i IT usluga koje prate najsuvremenije svjetske komunikacijske trendove. Prva je u Hrvatskoj lansirala HbbTV tehnologiju koju koristi za razvoj i ponudu interaktivnih usluga u sklopu svoje ponude evotv-a.
  HT Produkcija posluje od 2011. godine, a od 2019. godine je članica HT Grupe i u potpunom je vlasništvu Hrvatskog Telekoma.

Slažem se

t.ht.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristimo kolačiće. Politika zaštite privatnosti korisnika HT-a.