Menu Skip to content
#NE ODUSTAJEM, JER ŽELIM ŽIVJETI U PAMETNOM GRADU.

Upoznajte našeg IT gurua Đanija, koji radi pametne gradove.

Što radim
Radim na novoj tehnologiji koja je usko povezana sa 5G-om. Preduvjet za razvoj Smart City projekata je konekcija – NB IOT podržan 5G-om. NB IOT tarife su prilagođene upravo za Smart City projekte – niska cijena, mala potrošnja usko specijaliziranih senzora npr. za parking (Split, Varaždin, Dubrovnik) ili uređaja koji prate potrošnju vode (Sisak). To su primjeri Smart City projekata. Stalno razvijamo i nova rješenja, ovisno o potrebama korisnika. U pozadini svega je IoT platforma koja skuplja sve podatke koje joj šalju senzori. Tako senzori pričaju s nama. Ti su podaci pravo bogatstvo jer nam omogućuju upravljanje i optimizaciju cijelog procesa.

Zašto to radim
Zato što je to uzbudljiv i izazovan posao! Radio sam već na puno strateških projekata od velikog značenja – razvijao sam i Telekom bankarstvo i uvođenje e-Računa za državu. Stalno učim nešto novo i razvijam se. Imam puno energije koju pretačem u svoj posao, jer vidim da sam napravio nešto konkretno, olakšao život korisnicima i uštedio im vrijeme ili učinio nešto dobro za društvo. Na projektima radimo u različitim timovima, učimo jedni od drugih i međusobno se podržavamo.

Zašto Hrvatski Telekom
Zato što ti ni jedna kompanija ne može omogućiti rad na tako velikim projektima kojima možeš utjecati na ljude i društvo. Samo operater kao Hrvatski Telekom može pružiti end to end priču. Zadovoljstvo mi je biti dio te priča, ali svjestan sam i odgovornosti koje to nosi. I ne odustajem dok ne ostvarim svoju viziju.

#NEODUSTAJEM,
JER ŽELIM ŽIVJETI U PAMETNOM GRADU.

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA