Menu Skip to content

AKO MISLIŠ DA HT NE MOŽE BOLJE,
OVO NIJE POSAO ZA TEBE!


U HT-u potičemo poboljšanja i implementiramo tvoje ideje.

Fedor Manenica

Menadžerska ili ekspertna karijera

HT kontinuirano ulaže u razvoj svojih zaposlenika u skladu s njihovim razvojnim potencijalima. Zaposlenici imaju mogućnost razvijati se u menadžerskom smjeru, prolazeći programe od početka menadžerske karijere do izvršne razine, ali i u ekspertnom smjeru gdje prolaze kroz specifične funkcionalne programe.
HT je agilna kompanija koja prepoznaje iznimne pojedince i uključuje ih u lokalne i globalne inicijative za talente. Kontinuirano pratimo razoj zaposlenika, ulažemo u razvojne programe, širimo perspektive kroz globalne programe te kroz interaktivni pristup učenju.

Kultura digitalizacije i on-line učenja

Potičemo i stvaramo kulturu digitalizacije pri čemu našim zaposlenicima osiguravamo učenje putem modernih tehnologija koje su dostupne u svakom trenutku, na računalima i smartphone uređajima.
Potičemo i stvaramo kulturu odgovornosti za vlastiti razvoj zbog čega naši zaposlenici u svakom trenutku imaju dostupnu platformu s više od 7000 e-learning tečajeva, 65.000 videa te više od 46.000 e-knjiga, a koju kontinuirano nadopunjujemo najnovijim temama na tržištu. U sklopu različitih platformi učenja koje su dostupne našim zaposlenicima, svima je omogućen razvoj soft skills vještina kao i stručnih znanja uključujući i pripreme za razne certifikacije iz područja tehnike, upravljanja projektima, učenja engleskog jezika i sl.

Globalna perspektiva

Naši zaposlenici imaju priliku uključiti se u internacionalne programe u sklopu Deutsche Telekom Grupe kao što je, primjerice, Global Talent program, biti dio internacionalnih strateških projekata u kojima surađuju s raznim kross-funkcionalnim timovima, te sudjelovati u global exchange programima i sl. Zajednička platforma razmjene znanja i iskustava omogućuje svim zaposlenicima uvid u globalne trendove te najnovije tehnologije.

Kultura dijeljenja znanja

Sustavno dijeljenje znanja unutar kompanije promičemo kroz naše interne HT trenere koji su educirani i spremni podijeliti svoja znanja s kolegama o različitim temama. Interni treneri uključeni su i u sustavni razvoj naših programa za sve zaposlenike, čime aktivno promičemo kulturu prijenosa i dijeljenja znanja u kompaniji. Osim sustavnog prijenosa znanja, naši zaposlenici mogu se uključivati u otvorene radionice poput „Znanja četvrtkom“ gdje imaju prilike sudjelovati i dijeliti znanje iz različitih područja poslovanja naše kompanije.

Slažem se

t.ht.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristimo kolačiće. Politika zaštite privatnosti korisnika HT-a.