Simpa svojim korisnicima daruje milijun besplatnih minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj

7. studenoga 2011.

Simpa korisnici uživaju u potpuno besplatnim razgovorima do 30 minuta dnevno; cijena minute je 0 kn, nema uspostave poziva, a obračunska jedinica je sekunda

Nakon što je omogućila iznimno povoljne uvjete razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj, Simpa od danas, u prvoj promociji, svojim korisnicima daruje milijun besplatnih minuta. Korisnici Simpe u svojim razgovorima uživaju potpuno bezbrižno jer uz cijenu od 0 kn/min ne plaćaju ni uspostavu poziva, a obračunska jedinica je jedna sekunda. Darovane minute koriste svi korisnici Simpe zajedno, a kako bi u bezbrižnim razgovorima uživao što veći broj korisnika, svaki korisnik dnevno ima na raspolaganju 30 besplatnih minuta.

Svoje minute može iskoristiti kako želi, odjednom ili u nekoliko razgovora, prema bilo kojoj mobilnoj ili fiksnoj mreži u Hrvatskoj, a čim ih potroši odmah će biti obaviješten putem SMS-a. Nakon toga, razgovori se obračunavaju prema važećem Simpa cjeniku. Broj besplatnih minuta s kojim raspolaže, korisnik uvijek može provjeriti utipkavanjem *200*1# i pritiskom tipke za pozivanje.

„U skladu sa sloganom Simpe – štima svima!, uživanje u besplatnim minutama nismo željeli ponuditi samo najbržima, već nam je želja bila osigurati da ih koristi što veći broj korisnika. To je razlog zbog kojeg smo uveli dnevni limit. Obzirom da korisnici koji svoje račune nadoplaćuju bonovima u prosjeku mjesečno razgovaraju od 100 do 150 minuta, promocija „milijun besplatnih minuta“ Simpa korisnicima doista omogućava uživanje u razgovorima jer im nudi daleko više od onoga na što su navikli“, rekla je Lorena Boljunčić, rukovoditeljica radne jedinice za prepaid korisnike HT-a.

Sve što korisnik treba napraviti kako bi mogao početi koristiti besplatnih milijun minuta, je registrirati se te nadoplatiti svoj Simpa račun s minimalno 25 kuna, nakon čega može početi s bezbrižnim razgovorima. Besplatne minute su na raspolaganju svakodnevno od sedam sati ujutro pa sve do ponoći. A ukupan broj minuta koji korisnici mogu iskoristiti u svakom je trenutku dostupan na brojaču koji se nalazi na službenim web stranicama Simpe.

Akcija „Simpa milijun minuta“, traje do isteka milijun zajedničkih promotivnih minuta o čemu će korisnici biti obaviješteni SMS-om.
Dodatne informacije o Simpi i aktualnim promocijama dostupne su na adresi http://www.simpa.hr
Simpu pratite na
- Facebook profilu http://www.facebook.com/simpa.stimasvima
- YouTube kanalu http://www.youtube.com/SimpaStimaSvima

© Hrvatski Telekom, 2015.