Top vijest

Formula 1 opet starta na MAXtv-u

Ljubitelji Formule 1 napokon dolaze na svoje: nova sezona počinje 15. ožujka Velikom nagradom Australije u Melbourneu, a moći će se pratiti na MAXtv-u, na novom kanalu Arenasport 5.

europska mreža

DT predstavio europsku mrežu; Hrvatski Telekom razvio prvu uslugu na novoj europskoj mreži

Deutsche Telekom je na Mobile World Congressu u Barceloni predstavio koncept nove europske mreže. Hrvatski Telekom razvio je prvu uslugu za novu europsku mrežu: Cloud VPN.

Dron event

HT organizirao prvi dron event u Hrvatskoj s najbržim 4G internetom

HT-ov najbrži internet u središtu Zagreba isprobalo je nekoliko tisuća korisnika. Dronovi su iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimali fotografije i video zapise, a HT-ov ultrabrzi mobilni internet sve ih je u realnom vremenu prenosio na LED ekran.

Poslovni rezultati

Poslovni rezultati HT Grupe za godinu završenu 31. prosinca 2014.

T-Hrvatski Telekom vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavljuje svoje revidirane rezultate za godinu završenu 31. prosinca 2014.

4G

Hrvatski Telekom udvostručio brzine 4G mreže

Hrvatski Telekom radi novi iskorak: maksimalnu brzinu u svojoj mobilnoj 4G mreži povećava sa sadašnjih 75 Mbit/s (megabita po sekundi) na 150 Mbit/s.

Kupon2go

Hrvatski Telekom uveo Kupon2go, inovativnu uslugu koja SMS-om omogućuje popuste

Hrvatski Telekom ponudio je svim korisnicima svojih mobilnih usluga besplatno uključenje potpuno nove usluge na hrvatskom tržištu.

voice

Hrvatski Telekom je glavni sponzor HRT-ova showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske

HT je glavni sponzor novog televizijskog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, koji će se sredinom siječnja početi emitirati na Hrvatskoj televiziji.

T-blog

T-Blog

T-Blog je društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije

Videogalerija

Pogledajte videouratke vezane uz aktivnosti Hrvatskog Telekoma.

Kontaktirajte nas!

Hrvatski Telekom d.d.

pr@t.ht.hr

RSS

Web 2.0

T-Blog

© Hrvatski Telekom, 2015.