Top vijest

Božićna ponuda HT-a: vrhunski smartfoni po sniženim cijenama

U promotivnom razdoblju uoči Božićnih i novogodišnjih blagdana Hrvatski Telekom nudi svim novim i postojećim korisnicima niz popusta i akcija. Uz niže cijene paketa usluga, Božićna ponuda HT-a uključuje i vrhunske uređaje većih zaslona i najbrži 4G internet na hrvatskom tržištu.

Mobilno izdavanje karata

Hrvatski Telekom predstavio uslugu Mobilno izdavanje karata

Posrijedi je mobilno rješenje u oblaku koje primarno omogućuje prodaju i ovjeru karata putničkih prijevoznika, karata za parkirna mjesta, karata za kina, kazališta, glazbena i plesna događanja te predstave i izložbe bilo koje vrste.

iphone

iPhone 6 i iPhone 6 Plus u ponudi Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom počinje s prodajom iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus, najnaprednijih uređaja u povijesti iPhonea od petka, 31. listopada. Određena ograničena količina uređaja dostupna je već od 20. listopada u pretprodaji na webshopu Hrvatskog Telekoma.

Huawei

Huawei MediaPad T1 8.0 ekskluzivno u ponudi Hrvatskog Telekoma

Huawei MediaPad T1 8.0 nova je zvijezda iz obitelji Huawei na hrvatskom tržištu, zasad ekluzivno dostupan u ponudi Hrvatskog Telekoma.

MAXtv

Sony Xperia™ Z3 i Xperia™ Z3 Compact stižu na tržište u listopadu

Xperia Z3 i Xperia Z3 Compact stižu na hrvatsko tržište 3. listopada i bit će u ponudi Hrvatskog Telekoma. Xperia Z3 stoji 998 kuna u tarifi Plan za zabavu XL, a Z3 Ciompact 798 kuna u istoj tarifi.

MAXtv

Vrhunski sportski sadržaji na MAXtv-u

MAXtv od 16. rujna nastavlja s prijenosima nogometnih utakmica UEFA Champions League i UEFA Europa League. Osim na MAXtv-u, prijenosi utakmica dostupni su i putem MAXtv To Go usluge, a korisnicima je na raspolaganju MAXtv To Go Sportski Plus paket.

optika

Hrvatski Telekom snizio cijene usluga na optičkoj infrastrukturi

Hrvatski Telekom počinje nuditi optičke Ultra MAX pakete po cijeni standardnih MAX paketa.

roman@tportal.hr

Odabrano 11 polufinalista Tportalove književne nagrade

Od 49 naslova pristiglih na Tportalov natječaj za najbolji hrvatski roman, žiri je odabrao njih 11 koji ostaju u konkurenciji za nagradu roman@tportal.hr vrijednu 50 tisuća kuna.

ponuda

HT omogućuje uštede pri kupnji udžbenika i školskog pribora

Korisnici HT-a udžbenike mogu kupiti već danas na internetskoj trgovini eKupi. Sve što trebaju je odabrati školu i razred i automatski će dobiti popis onih knjiga koje preporučuju profesori te škole.

MAXtv

Nova MAXtv To Go aplikacija za iOS i Android uređaje

Za gledanje uživo TV programa više nije potrebno TV programu prilaziti putem browsera, nego se sada jednostavno instalira nova MAXtv To Go aplikacija.

T-blog

T-Blog

T-Blog je društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije

Videogalerija

Pogledajte videouratke vezane uz aktivnosti Hrvatskog Telekoma.

Kontaktirajte nas!

Hrvatski Telekom d.d.

Tel. + 385 1 4912 100

pr@t.ht.hr

RSS

Web 2.0

T-Blog

Newsletter

© Hrvatski Telekom, 2014.