Top vijest

Hrvatski Telekom proširio pokrivenost 4G mrežom

Stanovnici Karlovca, Makarske, Delnica, Pazina, Drniša, Labina, Topuskog, Vojnića, Vrginmost/Gvozda te brojnih manjih mjesta i naselja u Istarskoj i Šibensko-kninskoj županiji imaju pristup najbržem mobilnom internetu četvrte generacije.

HT korisnici bonova

Neograničeni razgovori, SMS i Internet za HT korisnike bonova

Hrvatski Telekom uvodi potpuno novu ponudu za svoje korisnike bonova kojom omogućava bezbrižno korištenje interneta u pokretu, neograničene SMSove i razgovore sa svim fiksnim i mobilnim korisnicima HT-a.

MAXtv

Nova sezona Formule 1 samo na MAXtv-u

Ove sezone, utrke Formule 1 prikazivat će se na MAX GP-u, novom kanalu na MAXtv-u. Osim prijenosa Formule 1, na ovom kanalu moći će se pratiti i druga sportska auto-moto događanja.

Smartphone

HT će ponuditi Samsung Galaxy S5, Sony Xperiju Z2 i tablet Sony Xperia Z2 od sredine travnja

Hrvatski Telekom će uređaje predstavljene na Mobile World Congressu u Barceloni: Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 i tablet Sony Xperia Z2 ponuditi u svim T-Centrima, od sredine travnja 2014.

Samsung La Fleur

Samsung La Fleur samo u ponudi HT-a

Hrvatski Telekom svojim korisnicama od 14. veljače nudi Samsung S4 Mini La Fleur, jedinstveni smartfon koji je i izgledom i funkcionalnošću prilagođen potrebama moderne žene.

internet

Premium opcija Evernotea - popularnog globalnog on-line alata za organizaciju informacija, bez naknade za HT korisnike

Hrvatski Telekom ostvario je suradnju s Evernoteom koji korisnicima HT-a omogućava korištenje svoje napredne opcije bez plaćanja naknade tijekom šest mjeseci korištenja.

internet

Još veće brzine interneta u fiksnoj mreži Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom je osvježio je Ultra MAX ponudu s paketima baziranima na FttH tehnologiji koji nude 10x veću brzinu u odnosu na MAX2/3 pakete za privatne korisnike.

aplikacija

Mini fiskalna blagajna najbolja aplikacija na POS uređajima

Mini fiskalna blagajna, rješenje razvijeno u partnerskoj suradnji Hrvatskog Telekoma i hrvatske tvrtke Etranet grupa, dobilo je priznanje za najbolju aplikaciju na POS uređajima u 2013. godini.

T-blog

T-Blog

T-Blog je novi društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije

Videogalerija

Pogledajte videouratke vezane uz aktivnosti Hrvatskog Telekoma.

Kontaktirajte nas!

Hrvatski Telekom d.d.

Tel. + 385 1 4912 100

pr@t.ht.hr

RSS

Web 2.0

T-Blog

Newsletter

© Hrvatski Telekom, 2014.