Top vijest

HT omogućuje uštede pri kupnji udžbenika i školskog pribora

Korisnici HT-a udžbenike mogu kupiti već danas na internetskoj trgovini eKupi. Sve što trebaju je odabrati školu i razred i automatski će dobiti popis onih knjiga koje preporučuju profesori te škole.

Motovun

Plesom na kiši otvoren 17. Motovun Film Festival

Ceremonija otvaranja se održala u Kinu Trg, uz prisustvo predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića u subotu 26. Srpnja svečano je otvoren 17. Motovun Film Festival.

Uprava

Kai-Ulrich Deissner imenovan članom Uprave i glavnim direktorom za financije

Nadzorni odbor HT-a imenovao je dr. Kaia-Ulricha Deissnera članom Uprave HT-a i glavnim direktorom za financije na razdoblje od tri godine s početkom od 1. kolovoza 2014.

Tablet

Samo u ponudi HT-a top tablet Samsung Galaxy Tab S

Hrvatski Telekom među prvima u svijetu nudi vrhunski tablet GALAXY Tab S s tipkovnicom i LTE funkcionalnošću.

MAXtv

Nova MAXtv To Go aplikacija za iOS i Android uređaje

Za gledanje uživo TV programa više nije potrebno TV programu prilaziti putem browsera, nego se sada jednostavno instalira nova MAXtv To Go aplikacija.

Svjetsko nogometno prvenstvo

HT ponuda za Svjetsko nogometno prvenstvo

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatski Telekom svojim korisnicima donosi ponude za bezbrižno uživanje u predstojećim trenucima za pamćenje.

brzina

Hrvatski Telekom postigao najveću brzinu u mobilnim mrežama u Hrvatskoj

HT je prvi u Hrvatskoj uspješno testirao tehnologiju kombiniranja frekvencija u aktivnoj LTE telekomunikacijskoj mreži, postigavši brzinu prijenosa podataka od 136 megabita u sekundi.

HNS

Hrvatski Telekom partner Hrvatskog nogometnog saveza

Nastavljajući tradiciju podržavanja domaćeg nogometa, Hrvatski Telekom je postao partner Hrvatskog nogometnog saveza, a ova je suradnja potvrđena sponzorskim ugovorom između HT-a i HNS-a.

Zid poslovnog uspjeha

HT predstavio natječaj Zid poslovnog uspjeha

Hrvatski Telekom je na konferenciji za medije predstavio natječaju Zid poslovnog uspjeha, kojim traži i nagrađuje inovativne poslovne aplikacije za male i srednje tvrtke iz svih poslovnih grana.

T-blog

T-Blog

T-Blog je novi društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije

Videogalerija

Pogledajte videouratke vezane uz aktivnosti Hrvatskog Telekoma.

Kontaktirajte nas!

Hrvatski Telekom d.d.

Tel. + 385 1 4912 100

pr@t.ht.hr

RSS

Web 2.0

T-Blog

Newsletter

© Hrvatski Telekom, 2014.