T-HT NAGRADA @ MSU.HR

Sedmo izdanje izložbe hrvatske suvremene umjetnosti - T-HT NAGRADA@MSU.HR

MSU i HT već sedmu godinu za redom organiziraju natječaj za dodjelu četiriju nagrada za radove s područja suvremene vizualne umjetnosti pod nazivom T-HTnagrada@msu.hr.

Zagreb Film Festival

HT generalni sponzor 11. Zagreb Film Festivala

Jedanaesto izdanje ZFF-a se održalo od 20. do 27. listopada na pet zagrebačkih lokacija – u digitaliziranim kinima Europa, Tuškanac i Muzej suvremene umjetnosti, u Zagrebačkom plesnom centru i u Zagrebačkom kazalištu lutaka.

T-HT konferencija

Održana šesta T-HT konferencija Znanjem rastemo

Održana šesta T-HT konferencija Znanjem rastemo na kojoj je Alain de Botton, jedan od najpriznatijih europskih filozofa mlađe generacije, govorio o obrazovanju i potrebi za emocionalnom inteligencijom u modernom društvu.

Zajedno smo jači

Hrvatski Telekom donira 540 tisuća kuna za devet društveno vrijednih projekata diljem Hrvatske

Hrvatski Telekom donira 540.000 kuna za ostvarenje devet društveno vrijednih projekata, izabranih putem natječaja „Zajedno smo jači“.

Solarni suncokreti

Hrvatski Telekom i UNDP posadili „solarne suncokrete“ u deset osnovnih škola u Hrvatskoj

U prostorijama OŠ Tina Ujevića u Zagrebu predstavljen donacijski projekt Solarni suncokreti koji je pokrenuo i financirao iznosom od 400.000 kuna Hrvatski Telekom te ga partnerski proveo u suradnji s UNDP-om.

Izvješće o održivosti za 2011. godinu

Izvješće o održivosti za 2011. godinu

Izvješće o održivosti za 2011. godinu Hrvatskog Telekoma prvo je izviješće o kompanijskoj odgovornosti u Hrvatskoj kod kojeg je iskazana razina provjerena i potvrđena od strane same međunarodne inicijative za prikazivanje napretka održivosti - Global Reporting Initiative (GRI).

Press

23.04.2014.

HT prvi uveo plaćanje e-računa kreditnim i debitnim karticama

16.04.2014.

HT pretplatnici ne moraju više čekati na novi telefon dvije godine

Stipendije

HT stipendira pet štićenika akcije Korak u život

Potpisivanjem ugovora sa pet stipendista, Hrvatski Telekom pristupio je akciji Korak u život, obavezavši se time na isplatu financijske pomoći, u vidu mjesečnih stipendija.

© Hrvatski Telekom, 2014.